unTill volledig gecertificeerd voor Franse wet

,

We zijn erg trots dat unTill van de LNE specialisten een certificaat heeft mogen ontvangen. Dit bewijst dat unTill kassasystemen voldoen aan de Franse fiscale voorwaarden.

De voorwaarden zijn beschreven in artikel 286 I paragraaf 3o bis van de Franse Algemene Belastingwet. Iedereen die belasting afdraagt voor het leveren van goederen en diensten, moet dit registreren met software of een kassasysteem. Deze registratiemiddelen moeten wel voldoen aan de gestelde voorwaarden van onveranderlijkheid, veiligheid en bewaring en archivering van gegevens voor controle van belastingadministratie. Het eerder genoemde LNE is een erkende instantie op dit gebied en daarom gemachtigd het certificaat toe te kennen.

Na een lange periode van uitgebreid testen, ontwikkeling en audits heeft LNE op 2 december 2021, certificaat 37998 toegekend aan unTill. Samen met al onze andere behaalde certificaten, is dit het bewijs dat mensen kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en expertise die unTill kassasystemen biedt. Overal ter wereld