Samenwerking met JES & CKEL Groupe

Met enthousiasme kondigen wij aan dat JES en CKEL Groupe zich bij ons aansluiten om ons resellernetwerk in Frankrijk te versterken. We kijken vol verwachting uit naar deze samenwerking. De keuze om met hen samen te werken is gebaseerd op hun uitgebreide branchekennis en klantgerichtheid. We zijn ervan overtuigd dat zij van waarde zullen zijn bij het vertegenwoordigen van unTill en het leveren van hoogwaardige service aan klanten in Frankrijk. Laten we onze nieuwe partners even kort voorstellen.

Over JES:

JES, wat staat voor Jacquet Electronics Systems, is al ruim 45 jaar actief. Sinds 1975 verzorgt JES de distributie van kassa’s en inmiddels ondersteunen ze meer dan 2700 vestigingen. Door de samenwerking met unTill kan JES nu haar software voor zelfbedieningszaken makkelijker koppelen met unTill software. De kernwaarden van JES zijn verantwoordelijkheid, ambitie, respect en betrouwbaarheid. Elk besluit bij JES wordt geleid door deze 4 kernwaarden, waardoor ze blijven groeien als innovatief bedrijf. 

 
 

Over CKEL Groupe:

CKEL Groupe richt zich altijd op de behoeften van de klant en past hun kassasoftware hierop aan. Ze werken al jaren met ondernemers in verschillende sectoren: catering, fastfood, retail en prêt-à-porter. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, waardoor ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Bovendien staan ze bekend om de prettige service die ze elke dag van het jaar aan hun klanten bieden. CKEL Groupe heeft inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring en telt 20 gekwalificeerde medewerkers die training geven, zodat klanten direct aan de slag kunnen met hun POS. Net als JES staat CKEL Groupe bekend om hun streven naar innovatie en klanttevredenheid. 

Met de toetreding van JES en CKEL Groupe tot ons resellernetwerk zijn we ervan overtuigd dat we samen nieuwe uitdagingen kunnen aangaan en onze klanten in Frankrijk nog beter van dienst kunnen zijn. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!