Multifunctionele betaaloplossingen: Xafax en unTill koppeling

Met enthousiasme delen wij dat er een nieuwe integratie is tussen Xafax en unTill. Xafax is een familiebedrijf gevestigd in Alkmaar. Met al 40 jaar ervaring, helpen zij organisaties op het gebied van betaaloplossingen en ICT vraagstukken. Door hun jarenlange ervaring heeft Xafax een solide reputatie opgebouwd als het gaat om betaaltechnologieën.

Xafax logo

Integratie

De integratie van Xafax met unTill opent nieuwe deuren voor diverse horeca en leisure organisaties. Vooral voor degenen die pasjes, tags, telefoons en QR-codes multifunctioneel inzetten als betaalmiddel en toegangskaart. Gebruikers kunnen gemakkelijk en veilig betalen bij verschillende verkooppunten, waardoor contant geld en losse pinpassen tot het verleden behoren. 

Xafax

De leden die gebruik maken van Xafax hebben een unieke identifier, zoals een polsbandje, pas of QR-code. Dankzij deze identifier kun je elk lid een profiel meegeven waarmee er rechten worden uitgedeeld. Op deze manier is het eenvoudig om binnen jouw organisatie bijvoorbeeld aan te geven hoeveel korting een bepaald lid krijgt, welk loyaliteitsprogramma van toepassing is of tot welke locatie of ruimte een lid toegang krijgt. 

Hoe werkt het?

De werking van de Xafax koppeling met unTill is eenvoudig. Stel een ziekenhuismedewerker heeft pauze en wil iets halen in de kantine. Dankzij de koppeling met unTill kan de medewerker gemakkelijk en veilig betalen bij een unTill kassasysteem met de bedrijfspas of tag. Deze betalingservaring is niet alleen mogelijk voor ziekenhuispersoneel, maar ook voor vele andere sectoren en gelegenheden.

Denk maar aan de fanatieke golfliefhebber die in het bezit is van een golfclubpas. Voor deze sportieveling is het nu mogelijk om met de clubpas te betalen bij unTill kassa’s op de golfbaan. Daarnaast kan er met de pas ook betaald worden bij koffie- of ballenautomaten. Evenzo kunnen leden van een voetbalvereniging bij de selfservice tap een verfrissend drankje afrekenen met hun clubpas. De koppeling tussen unTill en Xafax maakt dit alles mogelijk en zorgt voor een prettige, klantvriendelijke ervaring.

Maar de voordelen van de Xafax en unTill integratie stoppen niet bij betalingen. Het systeem ondersteunt ook terugbetalingen op dezelfde pasjes. Als er iets is misgegaan met een bestelling of aankoop, kan het bedrag eenvoudig op het pasje worden teruggestort, waardoor de afhandeling soepel verloopt.

Mogelijkheden

Betekent dit dat Xafax alleen een betaaloplossing biedt? Nee, er zijn nog veel meer toepassingen mogelijk. Naast betalen kunnen Xafax-gebruikers met pasjes toegang krijgen tot verschillende voorzieningen, zoals parkeerplaatsen en lockerruimtes. Daarnaast is het met de pasjes mogelijk om te betalen bij koffie-, snoep- en speelautomaten. Ook een tegoed kan uitgedeeld worden waardoor een gewaardeerd lid één keer in de week een gratis consumptie kan afhalen. Dit zorgt voor een geïntegreerd systeem waarbij één pasje meerdere functies vervult.

Veilig betalen

unTill streeft naar een optimale betaalervaring voor gebruikers. De combinatie Xafax en unTill legt de nadruk op gemak, efficiëntie en veiligheid bij betalingen. Door het saldo van de identifiers uit te lezen kan unTill altijd de juiste data doorgeven aan Xafax en hun klanten. Daarnaast biedt unTill de mogelijkheid om het saldo van de pasjes op te waarderen, zodat gebruikers eenvoudig geld kunnen toevoegen voor toekomstige uitgaven.

Veiligheid staat voorop bij zowel unTill als Xafax. Er wordt gebruikgemaakt van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alle betalingen en persoonlijke gegevens veilig worden verwerkt en opgeslagen. De AVG-wetgeving wordt ook nauwlettend opgevolgd. Zo stuurt Xafax geen persoonsgegevens naar unTill of andere partijen en kunnen medewerkers bij Xafax niet zomaar persoonlijke gegevens inzien.

Contact

Deze integratie is in bijna heel Europa beschikbaar en ook buiten Europa is Xafax aan het uitbreiden. Voor persoonlijk advies, neem contact op met het team van Xafax of uw vertrouwde unTill reseller.