Gifty voor jouw cadeaubonnen

De integratie met Gifty biedt de mogelijkheid om cadeaubonnen aan te bieden en te verzilveren in je horecazaak, rechtstreeks vanaf je unTill kassasysteem. De cadeaukaarten zijn als het ware een visitekaartje voor je bedrijf en je kunt zowel fysieke als digitale kaarten gebruiken. Deze cadeaubon-integratie is ook geschikt voor ondernemingen met meerdere locaties en franchises.

Gifty staat voor gebruiksgemak en kwaliteit. Vanuit het dashboard kun je alles regelen omtrent je cadeaubonnen, van het automatisch nabestellen tot het opwaarderen van kaarten. En dankzij de bestelmodule kunnen gasten altijd digitaal een cadeaubon bestellen via jouw website. Gifty houdt de administratie van alle cadeaubonnen bij, waardoor je altijd alles keurig op orde hebt. Bovendien kun je real-time bijhouden hoeveel cadeaubonnen er zijn verkocht, ingewisseld en wat dit heeft opgeleverd.

De cadeaubonnen kunnen volledig in je eigen huisstijl worden ontworpen. De designers van Giftly helpen je hier graag mee. Wat ook handig is, is dat Gifty de klantenservice voor je kan overnemen. Alle vragen met betrekking tot cadeaubonnen worden dan door hen afgehandeld, zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan het verwennen van de gasten in jouw horecazaak.

Raadpleeg jouw unTill dealer voor meer informatie.

Voor de variabele kosten kun je contact opnemen met Gifty.

Gifty

Categorie:


Website