Met de koppeling tussen unTill en Adoria is efficiënt management binnen handbereik. Deze software is speciaal ontwikkeld voor restaurantketens, cateringbedrijven, hotels en leisure-ondernemingen. De diverse modules die ze aanbieden helpen bij het monitoren van de prestaties van je gehele organisatie. De cloudoplossing van Adoria omvat meerdere modules, waaronder de module Productie en voorraadbeheer.

Het systeem analyseert de verkoopgegevens en vergelijkt het daadwerkelijke verbruik met het theoretische verbruik, waardoor je nauwkeurig verliezen kunt identificeren. Het systeem detecteert oorzaken die de meeste verspilling veroorzaken, zodat je actie kunt ondernemen om verspilling te verminderen. Dagelijks kun je salesrapporten, wijzigingen in artikelen en updates ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van de recente gebeurtenissen in je organisatie.

Adoria biedt een oplossing die speciaal is ontworpen door en voor restaurantprofessionals. Het systeem kan worden geïntegreerd met belangrijke FoodTech-oplossingen en -toepassingen, zodat je een tool krijgt die perfect aansluit op jouw behoeften.

Meer informatie is te vinden op de website van Adoria.

Adoria

Categorie:


Website