Verschillende Artikelgroottes

“Wilt u een grote, middel of kleine cola?”

Met de unTill® Artikelmaten bepaal je zelf in welke afmetingen je een product gaat verkopen en het instellen van de verschillende groottes is een peulenschil. De maatkeuze komt automatisch overal waar het artikel gebruikt wordt tevoorschijn.

Je wil verschillende afmetingen voor artikelen, groot, middel en klein, bijvoorbeeld. Je hoeft nu niet hetzelfde artikel drie keer aan te maken met een andere naam en prijs, maar je voegt simpelweg een Artikelmaat toe aan de producten en stelt per maat een prijs in. Dit gaat allemaal in één overzicht.

Wanneer je nu het artikel bestelt, komt automatisch de vraag welke afmeting het moet zijn. Je selecteert deze en de maat plus artikelnaam en bijbehorende prijs komen op het bestelscherm. Grote cola €3,25 bijvoorbeeld. Ook op alle andere plaatsen zoals: bestelbon, keukenscherm, rapportage enz. wordt het product weergegeven met de juiste maat.

Overal waar je het artikel kan kiezen, moet je nu de maat selecteren. En de prijs is ook overal instelbaar, zo kun je dus een gratis kleine cola toevoegen aan een menu en voor een grote cola in datzelfde menu 2 euro rekenen. unTill® houdt automatisch de verschillende prijzen bij die van toepassing zijn op de situatie.

  • Maatartikelen om afmetingen aan te duiden
  • Niet voor elke maat een nieuw artikel
  • Maatartikelen zelf aanmaken in Back Office
  • Per maat prijs instelbaar
  • Maten overal waar artikel voorkomt: optie, bonusgroep enz.
  • Maten ook op rapportage, keukenscherm, bestelbon enz.