Verplichte keuze

“Wilt u de biefstuk rood, medium of doorbakken?”

Je wilt je gasten keuze bieden. Dan is het handig dat bij het opnemen van de bestelling een medewerker eraan wordt herinnerd om vragen te stellen. Daarvoor kun je ieder artikel voorzien van één of meer verplichte keuzes, zoals bakwijze, bijgerecht en sauskeuze. Maar ook bij een drankje kun je de vraag laten stellen of er bijvoorbeeld slagroom bij moet. Of dat er misschien een mixdrank van moet worden gemaakt.

Een kassa van unTill® is hiervoor flexibel in te richten, waarbij je veel mogelijkheden hebt. Zo kun je de keuzevelden per verkoopzone instellen. Zo kun je in de snackbar standaard vragen om extra mayonaise, maar in de brasserie niet. Iedere keuze kun je later corrigeren. Bijvoorbeeld als de biefstuk toch niet medium, maar doorbakken moet zijn.

Ook kun je standaard keuzes instellen. Bijvoorbeeld dat een biefstuk standaard medium wordt gebakken, maar dat je een andere bakwijze kan kiezen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om vrije keuzes in te stellen. Dit laatste is overigens niet verplicht.

  • Verplichte keuzes per artikel mogelijk
  • Standaard keuze instellen
  • Keuze afhankelijk van verkoopzone
  • Keuze corrigeren