Allergenen

“Zijn er nog allergieën waar we rekening mee moeten houden?”

In unTill® kun je op meerdere manieren met onze allergenen functie werken. Zo kun je zelf beslissen hoe je wil werken. Standaard staan de veertien meest gebruikte allergenen, met bijbehorende afbeelding, in de Back Office.

Je kan er voor kiezen om in de Back Office allergenen aan een artikel te koppelen, zodat bij bestellen van dit item gemakkelijk te zien is welke allergenen het bevat. Vervolgens kun je deze dan selecteren, mits ze voor de gast van toepassing zijn. Niet vooraf gekoppelde allergenen kun je ook nog steeds toevoegen.

Zijn er vooraf helemaal geen allergenen aan een artikel gekoppeld, dan is dit ook geen enkel probleem. De medewerker kan tijdens de bestelling de allergenen oproepen en selecteren. Je kunt allergenen zelfs aan een stoel koppelen. Zo krijgen alle producten die voor de stoel besteld worden het label allergeen mee en neemt de kans op fouten sterk af.

Allergenen die er nog niet instaan, kun je zowel vooraf als tijdens het bestellen aanmaken. unTill® slaat ze dan ook automatisch op en zet ze tussen de al bestaande allergenen. Op deze manier maak je niet steeds dezelfde allergenen aan.

De allergenen kun je laten zien op bestelbonnen, keukenschermen etc. Of je nou een plaatje erbij wil, of alleen een indicatie d.m.v. gekleurde tekst, de weergave kun je naar je eigen wensen aanpassen.

  • Veertien meest gebruikte allergenen voorgeïnstalleerd
  • Overzichtelijk welke allergenen een artikel bevat
  • Allergenen makkelijk toewijzen aan artikel
  • Allergenen per stoel
  • Eenvoudig nieuwe allergenen toevoegen