Daily Trade Fair: beurs voor horeca & interieur professionals

Leestijd: 2 min

Janssens kassasystemen is een van de prominente exposanten bij het culinaire podium en restaurant: The Stage.

Wat ooit een voormalige bloemenveiling in Venlo was, heeft nu plaatsgemaakt voor een continu draaiende vakbeurs die professionals uit de horeca- en interieursector samenbrengt. Op een feestelijke wijze werd op zondag 24 september 2023 de Daily Trade Fair Venlo officieel geopend. Innovatie en inspiratie vormen hier de kern en dit komt tot uiting in de diverse showrooms en evenementen. De DTFV is dan ook dé ultieme plek voor exposanten die producten en diensten aanbieden op het gebied van horeca, lifestyle, design, interieur, wonen en meer. Binnen dit geheel vormt ‘The Stage’, met zijn culinaire podium en restaurant, het kloppende hart van de DTFV. Trots delen wij dat onze reseller Janssens Kassasystemen verantwoordelijk is voor de automatisering van dit centrale punt als toonaangevend kassapartner.

The Stage

The Stage bestaat uit verschillende zones waar bezoekers van alles kunnen ervaren en proeven. Van een informeel etentje tot dineren in een luxe loungesetting, er is voor ieder wat wils. In elke zone kunnen bezoekers kennis maken met innovatieve oplossingen die relevant zijn voor hun onderneming. Het volgen van productpresentaties en demo’s is hier allemaal mogelijk. The Stage beschikt over een geïntegreerde showkeuken en een opvallende bar als middelpunt. De ronde, organische vormen van de bar verwijzen naar de geschiedenis van het gebouw en in de details is het DTFV-logo verwerkt. 

Janssens Kassasystemen

Reseller van het unTill kassasysteem, Janssens Kassasystemen, is onderdeel van The Stage. Het team van Janssens Kassasystemen heeft de kassa-automatisering geïmplementeerd in de showkeuken. 

“We zijn er trots op dat we als toonaangevende POS-partner deel uitmaken van The Stage. Ons innovatieve karakter draagt bij aan het inspireren van professionele eindgebruikers en stimuleert ondernemers om kansen in de markt inzichtelijk te krijgen’’, aldus Jeroen van den Heuvel, commercieel directeur bij Janssens Kassasystemen. 

Door te kiezen voor unTill kassasystemen heeft de DTFV een partner gevonden die fungeert als kennisexpert en op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Als sponsor en partner zullen ze de komende drie jaar demonstraties geven, inspiratiedagen organiseren en samen met andere DTFV-partners seminars verzorgen.

Benieuwd naar de Daily Trade Fair Venlo?
Deze unieke vakbeurs is nu zeven dagen per week geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Meer informatie is te vinden op dailytradefairvenlo.com.